TATA STEEL
Eindredactie personeelsmagazine en omgevingskrant

 

In 2013 was het Tata Steel die vroeg of we het personeelsblad en de omgevingskrant nogmaals wilden maken. Als interimklus terwijl zij de zoektocht naar een vaste kracht afronden. Uiteraard. Bijzonder om terug te zijn bij het bedrijf dat we kenden als Corus toen we in 2008 de poort binnenkwamen om de eindredactie van het toenamlige FOCUS op ons te nemen. Een personeelsmagazine met een oplage van rond de 25.000 stuks. Teruggevraagd worden, mooi compliment!

GEMEENTE ZAANSTAD
Communicatieadvies en gebiedsmarketing

 

Van communicatieadvies over de grootschalige herontwikkeling van de binnenstad van Zaandam, tot omgevingscommunicatie over de aanleg van een gracht in het centrum. Van het schrijven van een plan voor gebiedsmarketing tot het verzorgen van deelname aan internationale en nationale prijzen (en winnen!). Van communcatie over de prachtige natuur van de Kalverpolder, tot het betrekken van de bewoners bij de visie op het Noordzeekanaalgebied in 2040 en dan hebben we de vernieuwing van de meer dan honderd jaar oude Wilhelminasluis nog niet eens genoemd!

Van een audit tot een artikel, van een mailing tot het opzetten van een nieuw mediabeleid. We adviseren, coördineren en voeren uit. Op project- of op interimbasis. Een greep uit de projecten.

PROJECTEN

RECLASSERING NEDERLAND
Communicatie nieuw clientvolgsysteem, vernieuwing site en intranet

 

Reclassering Nederland houdt toezicht op mensen die een strafbaar feit hebben gepleegd of daarvan worden verdacht. In 2011 verzorgden we voor de drie samenwerkende relasseringsorganisaties in Nederland de communicatie rondom de invoering van een nieuw clientvolgsysteem. We kenden het bedrijf. In 2006 en 2007 ontwikkelden we een nieuwe website, werkten aan een nieuw te maken intranet en voerden we de eindredactie over Morse, het tijdschrift voor de eigen medewerkers, vrijwilligers en ambassade- en consulair personeel dat zich bezighoudt met Nederlanders in buitenlandse detentie.

PROVINCIE NOORD-HOLLAND
Interne communicatie verandertraject

 

Provincie Noord-Holland kent vier directies. De directie Subsidies, Vergunningen en Toezicht (SVT) is daar een van. SVT houdt zich bezig met aanvraag, beoordeling, verlening en toezicht/handhaving van subsidies en vergunningen. De directie is in transitie. We maken deel uit van de programmagroep, adviseren over toonzetting en communicatiemomenten en nemen de interne communicatie over dat traject voor onze rekening.

PROVINCIE NOORD-HOLLAND
Senior communicatieadviseur infra-projecten

 

Als communicatiespecialist betrokken worden bij verschillende grote infrastructurele projecten in de provincie betekent schakelen. Wat is de best mogelijke informatievoorziening? Op welke manier komt de boodschap daadwerkelijke over, en dan ook nog op een manier die past bij de doelgroep. Strategisch advies over omgevingscommunicatie en het uitvoeren daarvan.

© 2015 Naga Communications. Gemaakt met Wix.com