Nieuwsarchief

Nieuwe website

​Henriëtte Sulmann - Augustus 2013

Er wordt druk gewerkt aan de nieuwe website. Nog even en het oude jasje kan worden vervangen door een nieuwe. En het wordt een prachtige! Eind dit jaar staat de site live. Let maar eens op!

BLOG - Die arme vegetarische gast
Henriette Sulmann -  Augustus 2013

Toegegeven, het gaat al veel beter op het bord van de niet-vleeseter. In veel restaurants valt er wat te kiezen, en dat was jaren geleden toen ik besloot geen vlees meer te eten wel anders. Dan was je overgeleverd aan de kok of aan de willekeur van de gebakken zalm.

Innoveren door participeren

Oktober 2013

Goed initiatief! Gebruik maken van de kracht uit de samenleving. Verbinding leggen tussen dat wat er is en dat er gewenst wordt. Vanuit de burgers zelf. Hoe maak je dat als overheid mogelijk? Dat kun je leren bij de Burgermeester Academie. Of lees het Burger Meester Boek. Over innoveren nieuwe stijl.

 

De Burgermeester Academie wil bijdragen aan de versnelling van maatschappelijke innovatieprocessen in Nederland. Deelnemers maken kennis met bijzondere projecten die tot stand kwamen met bijdrage van pionierende burgers en ondernemers. En daarna ga je volop zelf experimenteren met ‘innovatie door participatie’.

© 2015 Naga Communications. Gemaakt met Wix.com