OVER NAGA

Naga Communications is een klein communicatiebureau gevestigd in Velp (Gelderland). Het is het bureau van Henriette Sulmann. Naga Communications is ook een groot communicatiebureau. Henriette richt zich op het leggen van verbindingen tussen droom en daad, tussen idee en uitvoering. Maar ook op het leggen van contacten tussen communicatiespecialisten. Om samen met antwoorden te komen, met creatieve oplossingen, met vakwerk. Om samen uw droom waar te maken.
Henriette Sulmann
Naga

Een naga is een mythologisch figuur uit Azië. Een (water)draak die heilige plaatsen beschermt. De naga staat onder andere voor verbinding tussen hemel en aarde, wijsheid en een ingewijde zijn. Naga's zijn de bewakers van de levensbrengende energie van water. Afbeeldingen van naga's kom je in Azië veel tegen langs trapleuningen bij tempels. Ze worden gezien als link tussen hemel en aarde, tussen grondwater en hemelwater.
 

Ooit wilde Henriette dierenarts worden. Al snel bleek dat haar talenten meer bij de alphavakken lagen dan aan de exacte kant. Nieuwsgierig tot op het bot werd de focus communicatie. Na een carriere als journalist koos Henriette voor het werk als communicatieadviseur. Want bij het vertalen van wensen naar concrete zaken die doen wat ze moeten doen, daar ligt haar passie. 

 

 

 

“Ik ben benieuwd hoe ik voor u de verbinding kan leggen tussen droom en daad. Ik hoor graag van u!" 

NIEUWSGIERIG

Henriette Sulmann, eigenaar Naga Communications

Naga Communications

Kerkstraat 22

6883 HT  VELP

06 54 663064

 

info[AT]nagacommunications.com

 

© 2015 Naga Communications. Gemaakt met Wix.com